Recension: Radisson Blu Airport Terminal

När vi planerade vår senaste resa från Arlanda med ett tidigt morgonflyg (avgång 6:15), bestämde vi oss för att åka upp till flygplatsen dagen innan. För vår övernattning valde vi Radisson Blu Airport Terminal.

Läge

Att nå hotellet var enkelt. Vi kom med tåg och tog rulltrappan upp vid Arlanda C direkt till Skycity, där hotellet ligger precis framför oss. Med sitt läge mellan terminal 4 och terminal 5, var hotellet perfekt för oss som skulle flyga från terminal 5 till Rom nästa morgon. Dess placering är verkligen oslagbar om man vill ha smidig tillgång till flyget.

Rummet

Rummen på hotellet var precis vad man behöver för en natt. Vårt rum hade utsikt mot Skycity, och det var spännande att kunna se flygplanen från fönstret. Trots sitt läge i en flygplats var rummet väl ljudisolerat, och vi stördes inte alls av buller.

Pris

Vi betalade runt 1300 kr för en natt, vilket jag anser vara helt rimligt med tanke på komforten och bekvämligheten hotellet erbjuder.

Sammanfattning

Om du planerar att resa från Arlanda och letar efter ett hotell, kan jag varmt rekommendera Radisson Blu Airport. Med dess perfekta läge och fina, välstädade rum är det ett utmärkt val. Att välja detta hotell framför ett annat som ligger längre bort från flygplatsen, vilket skulle kräva transport med flygbuss tidigt på morgonen, känns som ett självklart beslut.