Recension: Vox Hotell

Under min senaste resa till Jönköping valde jag att bo på Vox Hotell, känt för sitt centralt belägna läge och moderna stil. Här är mina tankar om vistelsen.

Läge

Hotellet är centralt placerat med nära tillgång till diverse restauranger vilket är mycket praktiskt för besökare. Dess läge gör det lätt att utforska stadens erbjudanden till fots.

Parkering

För den som anländer med bil finns det gott om parkeringsmöjligheter. Runtom hotellet ligger fyra parkeringsgarage inom 300 meters avstånd, och några parkeringsplatser finns även direkt under hotellet.

Rum

Jag bodde i rum 634 på våning sex, som hade stora panorama fönster med imponerande utsikt över staden och Vättern. Utsikten är speciellt vacker kvällstid när stadens ljus tänds. Rummet hade en unik och lyxig stil, men visade tyvärr tecken på slitage. En synlig kabel som hängde under TV:n störde intrycket något.

Frukost

Frukosten på hotellet var tillfredsställande med ett urval som inkluderade scones bland annat. Det fanns något för alla smaker.

Sammanfattning

Vox Hotell i Jönköping erbjuder en fin vistelse med sitt unika rum och utmärkt läge nära Vättern. Trots dess många fördelar, dras helhetsintrycket ned något av det märkbara slitaget i rummet. En upprustning skulle behövas för att verkligen leva upp till förväntningarna på ett hotell av denna standard. Totalt sett är det dock ett bra val för den som söker något utöver det vanliga i centrala Jönköping.