Recension: Hotel Öresund Conference & Spa

När vi reste runt i Sverige i somras så valde vi att stanna 2 nätter på Hotel Öresund Conference & Spa i Landskrona.
Det var första gången vi var i Landskrona så vi hade inga förväntningar på vistelsen. Hotel Öresund och Landskrona visade sig vara mysigt och med närhet till Landskrona Slott så blev vistelsen favoriten under vår sverigeresa.

Läge

Hotel Öresund ligger placerat i centrala Landskrona precis intill vattnet. Läget är perfekt med närhet till restauranger och shopping.

Detta var vår första resa till Landskrona och som turist så

Hotellrum

Hotellrummet var stort och fint. Färgerna var harmoniska och det fanns en liten balkong där man kunde sitta och njuta av den fina utsikten. Vissa möbler kändes aningen slitna, men helhetsintrycket av rummet var bra.

TV:n i rummet hade ganska dålig bild, så om man letar efter ett hotell med bra tv på rummet så bör man leta vidare. Minikyl och

Frukost

Frukosten på hotellet var bra. Det fanns det mesta man kan önska sig så som exempelvis frukt, bröd, juice och våfflor.

Parkering

Under hotellet finns det ett parkeringsgarage som kostar 170 kr per dygn. Det fanns även möjlighet att ladda sin elbil på några platser i garaget. Ville man ha en plats med laddbox så kostade det 400 kr per dygn.

Förutom hotellets egna parkering så fanns det många utomhusparkeringar i närheten av hotellet där man kunde parkera billigt.

Tips

Precis intill hotellet finns Dockside Glass som har en massa roliga glassmaker. Passa på att köpa en glass och njut av den fina utsikten vid vattnet.

Om du tycker om hamburgare så kan jag varmt rekommendera LA Burgers. Restaurangen har inte den roligaste uteserveringen, men hamburgaren jag åt där var en av de godaste jag ätit. Även deras pommes och chili cheese var bra.

Sammanfattning

Jag kan varmt rekommendera Hotel Öresund Conference & Spa om man planerar att resa till Landskrona. Hotellet gör sig riktigt bra på sommaren när det är soligt och det finns mycket grönska i närheten. Det centrala läget tillsammans med den fina miljön passar utmärkt om man är turist i Landskrona.

Hotel Öresund är helt klart ett hotell vi kan tänka oss att återkomma till.