Hilton London Kensington

Under vår senaste resa till London valde vi att bo på Hilton London Kensington. Ett hotell som ligger i närheten (400 m) av det gigantiska köpcentrumet Westfield (Europas största shoppingcenter). 400 meter bort finns även tunnelbanestationen Shepherd’s Bush som tillhör Central Line vilket innebär att man enkelt kan ta sig till exempelvis Oxford Street (9 min) eller Notting Hill (5 min).

Första intrycket av hotellet var bra. Lobbyn var fin och det fanns gott om personal. Utanför hotellet fanns det flera taxibilar tillgängliga.

Incheckning till hotellet kunde göras online via Hiltons app till telefonen. Det gjorde att vi kunde välja rum själva direkt i appen. Detta var mycket trevligt då man kunde se en karta över var de olika rummen var placerade. När rummet sedan var tillgängligt så fick man en notis i telefonen. Rummet kunde sedan öppnas med mobiltelefonen. Ville man ha ett rumskort så kunde man gå till receptionen och hämta det.

Vi valde ett rum på våningen högst upp (7:e våningen) som såg ut att vara störst av de tillgängliga rummen. Dessvärre kändes inte rummet rymligt utan det upplevdes istället som ganska trångt. Rummet var fint och hade den utrustning man behövde. Det kändes dock som att rummet var aningen slitet.

Hotellets frukost var bra och hade ett stort utbud. Av de hotell vi sovit på i London så har frukostarna på Hilton varit bäst, och så var det även denna gång.

Sammanfattningsvis kan jag rekommendera Hilton London Kensington till den resenären som vill ha ett prisvärt boende i London med närhet till tunnelbana och shopping.

Läget, servicen och frukosten på hotellet var bra, men rummet hade gärna fått vara större.

Rumskategori: Double Bed.
Rumsnummer: 7030
Läge: Kensington, London.
Utsikt: Västerut mot shoppingcentret Westfield.
Wifi: ↓ 4,64 Mb/s , ↑ 1,11 Mb/s
Minikyl på rummet: Ja.
AC: Ja, justerbar temperatur.
Hotellets hemsida: Länk