Recension: Elite Hotel Carolina Tower

Under vår senaste vistelse i Stockholm valde vi att bo 1 natt på det nyöppnade hotellet Elite Hotel Carolina Tower.

Läge

Elite Hotel Carolina Tower ligger placerat i stadsdelen Hagastaden, precis intill Karolinska Universitetssjukhuset. Ska du på besök till sjukhuset eller har en planerad operation så är läget perfekt.

Vi hade dock inga ärenden på Karolinska Universitetssjukhuset, men läget gör att hotellet passar även om man bara har en shoppingweekend i Stockholm.

Parkering

Vi ankom med bil vilket gjorde att hotellets läge var bra då man enkelt kunde nå hotellet via E20. En plats i parkeringsgaraget (varmgarage) kostade 295 kr per dygn.

Rummet

Rummet vi fick hade trevliga färger och kändes som en blandning mellan lyxigt och mysigt. Pluspoäng för att minikyl fanns och att det gick att justera rummets temperatur.

I och med att vi bodde några våningar upp så hade rummet en härlig utsikt över Stockholm, även om det pågick en del ombyggnationer utanför.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan jag rekommendera Elite Hotel Carolina Tower och jag kommer gärna bo där igen. Fina hotellrum till ett bra pris.

Om man har något ärende på Karolinska Universitetssjukhuset så kommer läget vara perfekt. Ankommer man med bil till Stockholm så är läget bra i och med att det är enkelt att ta sig till hotellet samtidigt som man bor centralt. Ankommer man med tåg och vill bo centralt så hade jag kanske valt ett hotell som istället har gångavstånd till Stockholm Centralstation.