Radisson Blu Hotel, Lund

Under vår resa till Skåne så valde vi att bo 1 natt på det 4-stjärniga hotellet Radisson Blu Hotel i utkanten av Lund. Ett fint hotell som är både prisvärt och smidigt att åka till om man ankommer med bil.

Rum

Rummets inredning var fin och modern. Färgvalet på väggen bakom sängen gjorde dock att intrycket av rummet kändes mer som ett familjerum än ett lyxigt hotellrum.

Badrummet kändes nytt och fräscht. Dusch, stor spegel och ett ordentligt handfat. Duschen var av typen handdusch, här hade jag hellre haft en ordentlig takdusch.

I hotellrummet fanns det en termostat på väggen vilket gjorde att man själv kunde anpassa temperaturen i rummet.

Läge

Radisson Blu Lund ligger längst med E22:an vilket gör att det är väldigt smidigt att svänga av till hotellet ifall man kommer med bil. Ska man exempelvis besöka Malmö så är detta hotell ett bra alternativ till att bo nära Malmö eftersom att det endast tar 10 min med bil att åka från hotellet till Malmö.

Hotellet ligger beläget i Ideon Science Park vilket gör att det inte finns så många restauranger i närheten av hotellet. Vill man gå till centrala Lund från hotellet så är det en promenad på knappt 2 km.

Parkering

Precis utanför hotellets byggnad så finns parkeringshuset World Trade Center med över 400 parkeringsplatser. Kostnaden för att parkera i parkeringshuset är 150 kr per dygn alternativt 400 kr per vecka.

Rumsnummer: 510
Läge: Utkanten av Lund, intill E22:an.
Utsikt: Industriområde.
Wifi: ↓ 33,80 Mb/s , ↑ 44,65 Mb/s
Minikyl på rummet: Ja.
AC: Ja, justerbar temperatur.
Hotellets hemsida: Länk

Rum 510.
Minikylen på rummet.
Utsikt från rum 510.
Frukosten.
Parkeringsgaraget precis utanför hotellet.